Hjem » Ungdoms Røde Kors Viborg

Ungdoms Røde Kors Viborg

logo_roedekors_ungdom

Kontaktperson:
Frederik Moeslund

Adresse:

Tlf.: 31 46 78 33
Email: frederik200203@gmail.com

Facebook: Ungdoms Røde Kors Viborg

URK Viborg er en selvstændig organisation, der henvender sig til børn og unge i Viborg og omegn.

Ungdommens Røde Kors Viborgs opgave består i at hjælpe børn og unge i Viborg med at få en bedre hverdag, både hvad angår samvær med andre børn og unge, hjælp med lektierne og et afbræk i hverdagen.

Ungdommens Røde Kors er hygge, samvær, gode oplevelser, stabile rollemodeller og stedet, hvor du kan gøre idé til virkelighed.

Lektiecafé for unge uledsagede flygtninge I samarbejde med integrationsprojektet Here2Stay giver vi mandag til torsdag fra kl. 15-16.30 lektiehjælp til unge uledsagede flygtninge på Ellekonebakken. Her hjælper vi de primært 15-19 årige drenge med lektier og særligt læsning.
Derudover er der ugentligt fællesspisning og en gang om ugen arrangerer vi et socialt arrangement som biograftur, fodboldkamp eller julehygge.

Som frivillige knytter vi stærke bånd til drengene i projektet og oplever både deres faglige og sociale udvikling.

Spillopperne på Viborg Krisecenter På “Spillopperne” tager fem frivillige lørdag formiddag fra 10-12 ud på Viborg Krisecenter for at lege og hygge med børnene.
Aktiviteterne spænder fra kælkning til gåture, spilledage og ture i legeland.

Besøgene på krisecenteret for børnenes skyld og frivillighed med spillopperne – er både lærerigt og givende for os frivillige. Det er hyggelige stunder i selskab med søde børn og andre friske frivillige.