Hjem » Sind Ungdom

Sind Ungdom

logo_sind_ungdom

Kontaktperson:
Johannes

Adresse:
Skottenborg 41
8800 Viborg

Tlf.: 31 51 24 74
Email: viborg@sindungdom.dk

Facebook: Sind Ungdom

Sind Ungdom - Viborg

http://sindungdom.dk

Hver tirsdag kl. 16.00-21.00 er der klubaften i SIND Ungdom. Fællesspisning, afslapning og hyggesnak i godt selskab er essensen af disse aftener. Vi hjælpes ad med at vælge dagens menu, købe ind og lave mad, og så er der efterfølgende mulighed for at spille spil, sludre eller bare at slappe af. Kom og tilbring nogle hyggelige timer sammen med andre unge, psykisk sårbare og frivillige.

SIND Ungdom er åben for alle interesserede unge mellem 16 og 35 år. Vi er en rummelig forening, der tilbyder aktiviteter til unge og organiseret af unge. Vi arbejder for at skabe et frirum til unge psykisk sårbare og unge pårørende, hvor man kan lære af hinanden og bryde den ring af ensomhed og tomrum, som man kan føle. Vores mål er at modvirke tabuisering af psykiske problemer og ensomhed blandt unge.

Du er altid velkommen til vores aktiviteter, og du behøver ikke at sige på forhånd, at du kommer. En frivillig vil byde dig velkommen, vise dig rundt og præsentere dig for de andre. Du må gerne tage for eksempel en ven, bofælle, kontaktperson, kæreste eller en fra din familie med. Åbningstider: tirsdag 16.00-21.00