Hjem » Mensa

Mensa

Mensa

Kontaktperson:
Erik Petersen

Adresse:
Høgevej 5, Bruunshaab
8800 Viborg

Tlf.:  29 28 62 69
Email: 

Facebook: Mensa

Mensa - 

https://mensa.dk/

Mensa er en international forening, stiftet i England i 1946, med det formål at give intelligente mennesker fra alle samfundslag mulighed for at mødes under afslappede former.

Det er en non-profit organisation uden politiske eller religiøse tilhørsforhold.  Den eneste betingelse for at blive medlem af Mensa er, at du har fået målt din IK, og at du hører til blandt de 2% mest intelligente. Alder, social status, verdensopfattelse eller køn spiller ingen rolle.

Formålet med Mensa er, at begavede mennesker skal kunne mødes, snakke og udveksle tanker og ideer – også på tværs af landegrænser.

For nogen er der intet problem i at være belastet med en meget høj intelligenskvotient, men forbavsende mange har negative oplevelser i den forbindelse.  Mange mensanere føler sig udenfor, de isolerer sig og mangler nogen at spejle sig i.  Som gruppe er vi yderst forskellige af alder, køn, udseende og overbevisninger, men på trods af dette er vore træf præget af imødekommenhed, accept og meget høj humor.  At være i selskab med mennesker, der har en så hurtig opfattelsesevne er en fornøjelse for alle.