Hjem » Hjerteforeningen Viborg

Hjerteforeningen Viborg

Kontaktperson:
Poul Martin Christensen

Adresse:

Tlf.: 
Email: pmc4127@gmail.com

Facebook: Hjerteforeningen Lokalkomité

Hjerteforeningen Lokalkomité - 

http://viborg.hjerteforeningen.dk/

Om os:

I Viborg Lokalforening formidler vi Hjerteforeningens budskaber om forebyggelse, oplyser om hjertesygdom og støtter patienter og pårørende. Vi arrangerer f.eks. foredrag og motionsaktiviteter og tager rundt til sundhedsarrangementer og giver information, og måler vejledende jeres blodtryk.

Du kan læse om alle vores aktiviteter på vores hjemmeside: www.viborg.hjerteforeningen.dk

Vi bakker Hjerteforeningens landsdækkende kampagner op med lokale aktiviteter.
Politisk er vi også på banen ved at tage væsentlige emner op på sundhedsområdet, eksempelvis arbejdet med at etablere rehabiliteringsplanerne for hjertesyge patienter i Viborg Kommune.

Vi dækker lokalområderne under Viborg Kommune herunder:
Bjerringbro, Rødkærsbro, Karup, Mønsted, Stoholm, Skals, Møldrup, V. Bjerregrav, Ørum og Hammershøj.

Frivillig:

Har du lyst til at være frivillig i Viborgs Lokalforening så kontakt en fra bestyrelsen, som også kan fortælle mere om arbejdet i lokalforenigen.
Har du gode idéer til arrangementer eller andet, hører vi også gerne fra dig.

Motion:

Hjertegymnastik sker mandag eftermiddage fra kl. 16.00 – 17.00 på Vestervang Skole. Vi er et blandet hold. Instruktøren er fysioterapeut og der tages hensyn til  evt. helbredsmæssige problemer. Har du lyst til at være med, er du velkommen til at møde op mandag eller onsdag til en prøvegang. Ønsker du herefter at fortsætte, vil du blive om at betale et gebyr på kr. 350,00  for et halvt år.

Hjertegymnastik – udendørs Det er hver onsdag morgen kl. 08.15 -09.15 og instruktøren er fysioterapeut. Vi benytter forskellige lokaliteter i Viborg og omegn – oftest omkring Sønæs. Vi er som udgangspunkt udenfor hele sæsonen. men kan komme indendørs. Har du lyst til at være med, er du velkommen til at møde op for en prøvegang. Ønsker du derefter at fortsætte, vil du blive bedt om at betale et gebyr på kr. 350,00 for et halvt år.

I samarbejde med LOF arrangeres gåture på Hjertestierne i og omkring Viborg, med vejledning og turledelse af Hjertefysioterapeut Dagmar Lybæk.

Yderligere oplysninger fås hos Niels Ole Hald på telefon 20 32 55 42.