Hjem » Hjerneskade-foreningen Viborg

Hjerneskade-foreningen Viborg

logo_hjerneskadeforeningen

Kontaktperson:
Bente Petersen

Adresse:

Tlf.: 24 66 99 58
Email: bentemariepetersen@gmail.dk

Facebook: Hjerneskade-foreningen Viborg

Hjerneskade-foreningen Viborg - 

https://hjerneskadet.dk/region-midt/viborg/

Åben Cafe torsdag kl. 14-16
Cafeen henvender sig til vores medlemmer og nye der vil kigge på vores forening. Der er en cafemutter der søger for, at have kaffe og lidt brød klar, det koster 10 kr. at deltage. Her taler vi om mangt og meget, og kan få nye bekendtskaber.

Formandens kontortid torsdag kl. 13-14
Formanden sidder i frivillighedshuset i den time, der kan alle få en snak eller man kan ringe til formanden og aftale en tid til en snak.

Tøseklub onsdag kl. 9.30-12.00
Tøserne mødes til formiddagskaffe, der bliver debatteret alt muligt, de får vendt en masse spændende punkter. En til to gange om måneden er de ude og se noget eller på gåture, dette er planlagt, så alle kan deltage på deres niveau.

Bussen mandeklub onsdag kl. 10-12
Her mødes mændene og sparker dæk, nej de har en tovholder, der laver kaffe og brød til dem, de får mange og gode samtaler om livet, og de ting der sker ude i samfundet, her kan man sige det, der giver mening og få en god snak om det. De tager ud og ser på spændende ting, som de synes er interessante, de vil i gang med en maddag om måneden, hvor de laver maden fra bunden.

Den kreative gruppe er i støbeskeen
I denne gruppe er der tænkt, at vi vil invitere nogle, der kan inspirere os til nye opdagelser i den kreative verden, her vil være plads til alle, der vil bruge deres kreative evner på alle mulige måder.