Hjem » FrivilligBørsen 2017

FrivilligBørsen 2017

Tak til alle der deltog i FrivilligBørsen d. 29. september på Viborg Hovedbibliotek

Om børsen
Kort fortalt er en Frivilligbørs et netværksarrangement, hvor alle med interesse for frivillighed indbydes til at deltage. Deltagerne bliver taget godt imod med en let anretning, navneskilt og intromateriale, hvorefter De Frivilliges Hus guider deltagerne gennem en eftermiddag i frivillighedens tegn. Målet er at få skabt kontakt og nye samarbejder på tværs af alle de instanser som beskæftiger sig med frivillighed. Det er vores ønske at samle et bredt udsnit af alle de foreninger, institutioner og virksomheder som interesserer sig for og arbejder med frivillige, så vi sammen kan opkvalificere det frivillige arbejde og få det til at give endnu mere mening.

I 2017 afholdte De Frivilliges Hus to FrivilligBørser. Først i Bjerringbro d. 4. april og i Viborg d. 29. september i forbindelse med den landsdækkende FrivilligFredag. Interessen og opbakningen til de to arrangementer har betydet at vi igen i 2018 indbyder til FrivilligBørs.